Bliv medlem

Vi optager løbende medlemmer. Typisk kan du være med på 3 prøvegange uden binding. Hvis du derefter beslutter dig for at blive medlem af foreningen, er du velkommen. Tag kontakt, hvis du er interesseret i at blive en del af vores forening.

Faste Øvetider

Mandage

SÆSONER

EFTERÅR

Fra september til december

FORÅR

Fra februar til maj

Sommer/VINTER

Udover de to regulære sæsoner, danser vi også sammen i løbet af sommeren og har faktisk mange aktiviteter igang - Både shows, ekstra øvere, festivals og workshops. Sommeren er en slags "bonus-sæson" og er også højsæson for shows, Sabar i ind- og udland mv.

Vinteren (december/januar) er derimod meget stille, idet Amdy her rejser til Senegal for at arbejde med søsterforeningen Ngatch Fall Guédiawaye.

vi Prioriterer at danse udenfor, så længe vejret tillader det.

LOCAtions

INSTITUT FOR (x)

Udendørs

Godsbanen (Brobjergskolen / Skovgaardsgade)

Indendørs dansesal

Send en mail

Du kan også kontakte os via facebook! Skriv en besked, så tager vi den derfra!